Biorezonanta

  • SumoMe

SCIO-APARAT DE DIAGNOSTICARE PRIN BIOREZONANTA                        

  Prezentare aparatului de diagnosticare prin biorezonanta SCIO  

Este cel mai performant aparat de diagnosticare a bolilor si care detecteaza toate suferintele prezente si viitoare, oferind in acelasi timp solutii de tratament . Aparatul a fost inventat de cercetatorul american Bill Nelson si a fost folosit cu cativa ani in urma numai de catre armata si serviciile spatiale americane. 

Aparatul exploateaza corpul energetic, folosind curenti de joasa frecventa pentru diagnosticarea si tratarea anumitor afectiuni (cronice, acute sau pe cale de a se instala) ale corpului omenesc, stiut fiind faptul ca orice boala se manifesta printr-un dezechilibru energetic.

Programele implementate ajuta medicul sa traga o serie de concluzii referitoare la factorii de risc care pot afecta starea de sanatate a pacientului, la modul de tratament si la durata optima de efectuare a unei terapii.
Pentru diagnosticare se plaseaza electrozi pe frunte, pe ambele maini si ambele picioare, se face o scanare in aproximativ 4 minute a corpului pacientului, fara a se folosi metode invazive, ca iradierea pacientului, intepaturi pentru analize de sange, administrarea unor substante de contrast, putand beneficia de avantajele aparatului atat copii cat si gravidele .Pe parcusul specializarilor efectuate de catre medici, acestia invata sa exploateze programele computerizate si sa scaneze in caz de nevoie, orice organ care este semnalat ca afectat .Fotografie-0169

Utilizarea aparatului SCIO este aprobata de Ministerul Sanatatii si Familiei. Programari la tel. 0743 774 620, e-mail:pur.2754@gmail.com pentru Sibiu iar pentru Ramnicu Valcea la tel. 0724 554 264 sau e-mail : ionelabadila@yahoo.com .

Avem cel mai mic pret si recomandam produse naturiste Calivita in functie de problemele gasite.Programati-va acum ! Este mai usor sa previi o boala decat sa o tratezi si sanatatea nu asteapta sa ne hotaram,ea ia decizii in locul nostru daca nu facem ce trebuie.

Aparatul analizeaza :

*- aparatul cardiovascular *- aparatul genital   *- aparatul endocrin     *- aparatul respirator*- aparatul urinar   *- aparatul digestiv *- sistem nervos  *- organe de simt*- sistem osteoarticular *- fungi, paraziti, bacterii, alergii, enzyme   *- deficiente de vitamine*- deficiente de minerale 

Ne puteti contacta la Cabinetele din Sibiu ,str.Stefan Cel Mare, nr.40, sau in Ramnicu Valcea , intrarea Violetelor , nr.26 ,la tel.0743 774 620 sau e-mail: pur2754@gmail.com si www.mypurnutrition.com .

Pretul unei consultatii de o ora este de 100 ron.

Pentru sanatatea ta,

Giony

Lasă un răspuns