Cum îndepărtaţi efectele stresului?

  • SumoMe

1Responsabilităţile permanente faţă de familie şi serviciu, conflictele, bolile şi traumatismele, problemele materiale, poluarea fonică şi cea a mediului, toate constituie factori de stres.

Stiti că toate neplăcerile prin care aţi trecut de-a lungul anilor s-au acumulat, dăunând organismului si cauzand în final apariţia bolilor?

Ştiaţi că stresul cauzează cea mai mare parte a afecţiunilor care afectează organismul ? CaliVita a scos pe piata pentru a ne ajuta un produs naturist care rezolva aceste probleme.El se numaste Rhodiolin.2

RHODIOLA ROSEA – Plantă care creşte la o altitudine de 3000 de metri. Populaţia din Asia de Est şi Mijlocie o utilizează de mii de ani. Efectele sale benefice pentru menţinerea sănătăţii au fost menţionate deja acum 1200 de ani, în scrierile tibetanilor. Cercetătorii şi consumatorii, deopotrivă, sunt convinşi că prelungeşte viaţa şi că asigură rezistenţa fizică şi psihică la efectele nocive din mediul înconjurător.

Mentionam cateva proprietăţi ale plantei Rhodiola rosea:

Echilibrează funcţiile psihice, îmbunătăţeşte sau restabileşte capacitatea de apărare a organismului şi creste imunitatea organismului. Recunoaşte diferenţa între self şi non-self, supraveghează activitatea sistemului imunitar -faţă de procesele maligne.3

Menţine homeostazia organismului, asigurând astfel echilibrul între sistemul imunitar şi nivelul hormonal.

Sub efectul stresului, creşte nivelul serotoninei şi al dopaminei şi ajută la menţinerea lor la un nivel corespunzător.

Reduce efectul nociv al stresului asupra inimii.

Creşte potenţa sexuală. Poate fi eficientă în eliminarea disfuncţiilor sexuale, atât la femei, cât şi la bărbaţi.

La persoanele cu diabet, accelerează producerea insulinei şi, prin aceasta, scade nivelul glicemiei.

Substanţele active rosavinul şi salidrosida cresc nivelul serotoninei în creier, reducând sau înlăturând depresia.4

Fiind un antioxidant puternic, poate fi eficient nu numai în prevenirea acţiunii dăunătoare a radicalilor liberi şi a mutagenilor, ci şi în regenerarea leziunilor apărute la nivelul acidului dezoxiribonucleic (ADN).

Îmbunătăţeşte performanţa sportivilor şi creşte capacitatea de rezistenţă a acestora, facilitând utilizarea mai eficientă a rezervelor metabolice.

Îmbunătăţeşte starea generală, asigură prospeţimea psihică, optimizează memoria şi, în general, munca intelectuală.

Sunt foarte multe efecte benefice ale acestui produs naturist CaliVita.

Va recomandam sa consumati acest produs -chiar fara recomandarea medicului -pentru ca el nu are efecte secundare fiind un supliment alimentar.Pentru cine doreste acest produs acum se poate comanda cu o REDUCERE de 20% de AICI: 5http://www.mypurnutrition.com/products/rhodiolin

Pentru sanatatea ta,

NeluG.-Sibiu