Cum tratam obezitatea?

  • SumoMe

1CaliVita ne ofera o varianta verificata timp de 20 ani .

Obezitatea a devenit o problema,ea creste riscul la boli cum ar fi cancerul, diabetul, bolile cardiovasculare, dereglari hormonale si infertilitate. Sindromul metabolic reprezinta o afectiune manifestata prin numeroase simptome, printre care un nivel ridicat de insulina, toleranta redusa la glucoza, hiertensiune arteriala, un nivel ridicat de trigliceride si colesterol. Calivita ne ajuta cu un produs deosebit Acai organic, care este facut din fructul cu boabe al unui copac originar din jungla Amazoniana .2 Efectele antioxidante si antiinflamatoare ale acestui fruct inhiba si incetineste oxidarea. Radicalii liberi sunt molecule ce se acumuleaza in organism ca rezultat al fumatului, stresului, administrarii de medicamente, consumului de alcool si alimente contaminate cu diverse substante chimice; radicalii liberi pot deteriora cu usurinta ADN- ul, peretii celulari, o serie de proteine si enzime importante; acestia pot oxida acizi grasi nesaturati, ceea ce conduce la instalarea bolilor. Antioxidantii pot insa prevenii acest proces. Cele mai multe persoane nu consuma o cantitate suficienta de fructe si legume, privandu-se astfel de una din cele mai importante surse de antioxidanti.3

Stresul oxidativ contribuie la dezvoltarea bolilor cardiovasculare, a mai multor tipuri de cancere, a diabetului zaharat de tip 2, a afectiunilor inflamatorii si a declinului mental . Organic Acai contine mai multe tipuri de antioxidanti. Culoarea violet a acestui fruct se datoreaza antocianinei, o substanta cu efect de prevenire a hipertensiunii arteriale; antocianina poate reduce riscurile unui atac de cord la femei daca este administrata in cantitati mari. Acidul elagic din acest fruct poate preintampina deteriorarea colagenului si inflamarea ceulelor cauzata de radiatiile ultraviolete. Fructele de Acai care contin acid elagic, pot fi de mare ajutor in ameliorarea ridurilor si a inflamatiilor cauzate de radiatiile ultraviolete. 4Organic Acai mai contine, de asemenea si cantitati semnificative de fitosteroli, ale caror efecte de reducere a colesterolului si de diminuare a riscului de aparitie a cancerului sunt deja binecunoscute. Organic Acai este un complex de vitamine: contine vitamina B1, B2, niacina, vitamina C, E.

Consumul de Organic Acai timp de o luna de zile a redus nivelul grasimilor sanguine si al colesterolului, astfel incat acesta poate fi un supliment cu rezultate excelente si in cazul sindromului metabolic. 5Organic Acai-ul are efect benefic in durerile musculare, scheletice, care afecteaza de obicei zona lombara, umerii, soldurile si genunchii, incetineste multiplicarea celulelor in cazurile de leucemie. Dupa cum se poate observa, efectele benefice ale acestui fruct sunt extrem de diverse. Acai-ul procesat provine din culturi organice, nefiind contaminat cu fertilizatori artificiali, pesticide sau alte substante chimice. Perioada de coacere a fructului este mai lunga, dar acesta este mai bogat in substante nutritive si mai aromat, iar cultivarea sa nu polueaza solul.6Cred ca acum sunteti convinsi de utilitatea acestui produs CaliVita.Pentru cei care doresc sa-l comande poate sa o faca aici cu o reducere de 20% la pret : http://www.mypurnutrition.com/products/organic-acai .

Pentru sanatatea ta ,

Nelu G- Sibiu