Ce este libertatea?

  • SumoMe

Auzim cuvântul libertate foarte des. Aceia dintre noi care trăim în democraţie ştim ce înseamnă cu adevărat libertatea.

Suntem liberi să facem o mulţime de lucruri: să ne adunăm în locuri publice, să votăm, să studiem, să ne alegem o carieră, să punem pe picioare o afacere şi multe altele.

Însă există şi o altfel de libertate, una care, după părerea mea, este esenţială pentru a fi cu adevărat fericit în viaţă.

Mulţi ştiu deja cum arată această libertate.

Aceasta înseamnă:

Să fii propriul tău şef, să hotărăşti singur ce şi când să faci, să îţi stabileşti singur venitul pe care ai vrea să îl ai şi tot tu să decizi cât timp şi efort vrei să investeşti pentru a-l realiza.

Să munceşti din greu câţiva ani, după care să fii răsplătit cu un venit pasiv, care durează o viaţă.

Să ţi se recunoască eforturile şi să fii răsplătit pentru ceea ce faci, atât financiar, cât şi moral.

Haideţi să fim sinceri! Majoritatea oamenilor niciodată nu vor experimenta niciodată lucrurile de mai sus. Iar aceasta se datorează parţial faptului că nu află de oportunitatea noastră de afaceri sau, chiar dacă află, sunt convinşi că aşa ceva este imposibil. Scopul meu este să ajutăm cât mai mulţi oameni să trăiască libertatea adevărată.

De-a lungul anilor, am discutat cu mulţi dintre membrii noştri de succes din diferite ţări. Cu toţii mi-au spus că cel mai mult îşi apreciază libertatea şi faptul că obţin beneficii financiare continue pentru efortul depus anterior.

Nu de mult cineva spunea că este deosebit de mândru de faptul că a muncit din greu 4-5 ani, iar acum, în ultimii 10 ani, se bucură de venitul pasiv pe care îl primeşte lună de lună.

Acum, că suntem la sfârşitul verii, vă îndemn să vă gândiţi la viitor şi la opţiunile pe care le aveţi.

Poti alege să fii liber şi să te bucuri de o viaţă independentă financiar.
Poti alege să depui timpul şi efortul necesare pentru aceasta.
Poţi alege să ignori persoanele negative şi să le urmezi pe cele pozitive.
Poţi alege să spui: Destul, îmi voi schimba viaţa.
Poţi alege să iei această simplă hotărâre chiar ASTĂZI.

Te îndemn să stai 5 minute şi să te gândesti la viaţa ta. Esti mulţumit de ce ti s-a întâmplat până acum? Duci viaţa la care ai visat sau pe care ai aşteptat-o când erai mai tânăr? Dacă răspunsul este da, mă bucur pentru tine. şi te felicit. Dacă răspunsul este nu, hotăraste chiar în acest moment ce vei face ca să fii liber şi să duci o viaţă fericită. Nu esti singur în această călătorie. Noi, fiecare membru al echipei noastre, suntem aici ca să te ajutam. Elibereaza persoana talentată din interiorul tau. Vei fi uimit de ce este capabilă atunci când ia o hotărâre, îşi stabileşte un scop şi depune toate eforturile ca să îl atingă.

Ti-am spus acest mic indemn pentru ca si eu am inceput asa cu putina neincredere cu putina frica dar avand langa mine oameni realizati care mi-au dat incredere si ajutor tot timpul ,am depasit toate aceste prejudecati si am reusit sa-mi indeplinesc multe vise si sa ajut si eu multi oameni.

Si tu vei fi ajutat sa depasesti problemele ivite pe acest drum ,dar este altceva cand ai un ajutor de nadejde pe care poti sa te bazezi oricand fara nici o plata.

Conteaza foarte mult sa ai prieteni adevarati pe care sa contezi in orice acazie.

Atingerea si realizarea viselor in timp scurt este foarte important pentru ca iti da ocazia sa realizezi anumite lucruri in timp util nu atunci cand nu mai ai nevoie de ele.

Vino in echipa noastra si iti garantez ca nu o sa-ti para rau!

Ne poti contacta oricand la tel. 0743774620 , e-mail : pur2754@gmail.com sau in Sibiu, str.Stefan Cel Mare, nr.40 , Cabinet de consultanta, Sebes,Cabinet cosultanta . Pentru Alba Iulia,Cugir, Orastie, R.Valcea,Campeni, la telefon si e-mail.

 

Pentru LIBERTATEA TA,

Giony

Lasă un răspuns